ADS teknik patronu moral verdi
Manşet Haber 23.10.2012 15:04:47 0

ADS teknik patronu moral verdi

ADS teknik patronu moral verdi

Adana(Ulus)-- Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ekstra performans sergileyen bir oyuncu kadrosuyla, güzel günlere koştuklarını söyledi. Uğur, “Çok arzulu ve istekli bir kitleye sahip olan taraftarımızın beklentilerine en iyi şekilde cevap vereceğiz” dedi.

Çalışmalarını takımdaki eksiklikler üzerinde sürdürdüklerini belirten mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Uğur, futbolculara sahada mantel olarak neler yapması gerektiğini anlattıklarını, oyuncu kadrosunun da anlatılanı sahaya çok iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor’un cezası nedeniyle Kahramanmaraş’ta oynayacakları karşılaşmayı değerlendiren Mustafa Uğur, “Müsabakanın nerede oynanacağı bizim için önemli değil. Şanlıurfaspor da, diğer takımlar da çok ciddi ve zor rakiplerdir. Ancak biz Kahramanmaraş’a 3 puan almak için gideceğiz” dedi.

“RAKİPLER DAHA KONTROLLÜ OYNAYACAKLAR”

Üst üste aldıkları başarılı sonuçlar nedeniyle rakiplerin kendilerine karşı daha kontrollü oyun sergileyeceklerinin altını çizen Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, “Hücuma ya da defansa yönelik oyun anlayışı içerisinde olacak rakiplerimiz için bizler de farklı çalışma sistemi uygulayacağız. Performanslarını çok beğendiğim oyuncu kadromuzla, futbolumuzu rakip üzerinde etkin kılarak başarıya koşacağız” şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.7° / 14.1°