AHS, Kolombiya’daki süper kupada mücadele edecek
Manşet Haber 1.10.2012 11:45:20 0

AHS, Kolombiya’daki süper kupada mücadele edecek

AHS, Kolombiya’daki süper kupada mücadele edecek

Adana(Ulus)--Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) Yamaç Paraşütçüleri Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğu ile Erzincan’da yapılan Rusya Kupası 2012 müsabakalarında 8 ülkeden 117 sporcu ile yarıştı.
Yarışmada tüm görev uçuşlarını başarıyla geçen AHAS takımı, Aralık ayında gerçekleştirilecek Süper Final-2012 Kolombiya yolunda son vizeyi aldı. Kolombiya’da yapılacak Süper Final’e katılma hakkını elde etmenin mutluğunu yaşayan AHAS’lı sporcular, bu yıl girdiği tüm yarışlarda kürsüye çıkma başarılı gösterdi.
AHAS’ın Başkanı Güner Akkaya, kendilerine verilen destekten dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti. Güner Akkaya, “Adana’da ve ülkemizde yamaç paraşütü sporunun gelişmesi için büyük emek verdik. Katıldığımız yarışlarda kürsüye hep Büyükşehir Belediyesi’nin bayrağı ile çıktık ve Adana’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bize destek olanları mahcup etmemek en büyük amacımız” dedi.
Sırada Kolombiya’da aralık ayında yapılacak Süper Kupa finali olduğunu anımsatan Güner Akkaya, “Tüm yurt dışı yarışlarda başarılı olduk ve süper finale katılma hakkı elde ettik. Amacımız dünyanın en iyi sporcularının yarıştığı süper kupa finalinde de ülkemizi ve Adana’yı en iyi şekilde temsil etmektir. Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz’ı desteği ile bunu başaracağımıza da inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°