Tarih: 09.02.2014 15:09

Ak Parti Adayı Sevgi Grubunda

Facebook Twitter Linked-in

sevgi_vali_akp_karaaslan (1)Onursal Başkanlığını Vali Hüseyin Avni Coş’un yaptığı “Sevgi,Dostluk ve Özlem Buluşmaları” grubuna Ak Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaaslan konuk oldu.

Ak Parti Çukurova Adayı Cüneyt Karaaslan seçim Bürosu’ndan bu konuda yapılan açıklama şöyle:

“Adana’nın çok özel bir sivil toplum grubu olan Sevgi, Dostluk ve Özlem buluşmaları grubunun 15 günde bir düzenlediği yemekli toplantısına AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı, ‘Sevgi, Dostluk ve Özlem’ grubunun üyesi Dr. Cüneyt KARAARSLAN da sürpriz yaparak katıldı.

sevgi_vali_akp_karaaslan (4)Grubun onursal başkanlığını Adana Valisi Sn. Hüseyin Avni COŞ’un yaptığı yemekli toplantıya grubun üyeleri, Adana bürokrasisi ve iş dünyasının seçkin kişileri katıldı. Koordinasyon ve organizasyon işlerini de birçok sivil toplum kuruluşunda başkanlık ve üyelik görevleri olan Adana Kültür, Eğitim, Sanat ve Araştırma Vakfı Başkanı Makina Mühendisi Yön. Danışmanı A.Alper TANSEL üstlenmiştir.

Yemekte dostlarıyla özlem gideren Dr. KARAARSLAN, Çukurova Belediye Başkan Adayı olarak gruba çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi sundu. Adana Valisi Sn. Hüseyin Avni COŞ ve toplantıya katılan misafirler Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan’ı tebrik ederek belediye başkanı seçildiği takdirde Çukurova’ya getireceği farklı, yeni ve kalıcı hizmetlerin hayırlı olmasını dilediler.”

sevgi_vali_akp_karaaslan (2)Ak Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Karaaslan, Güneş Restaurant’taki toplantıda Çukurova’ya ihtiyacı olan kardeşliği, paylaşımcılığı inşa ederek projeleriyle dinamik bir yüz kazandıracağını ifade etti. Genelde her adayın, her siyasi figürün aday olduğu ilçe için yapacağı projelerle ön plana çıktığını, o noktada icraata dönüştürme kapasitesinin, eyleme dönüştürmenin eksik kaldığını söyleyen Karaaslan,  “Gerçekten inananlar başarıyor. Yaşadığı toprağa borcu olduğunu bilenler, inananlar galip geliyor. Her zaman inanan, inanmayana göre galip başlıyor. Ben bu topraklarda doğdum, bu topraklarda yaşadım, borcumu doktor olarak ödedim, ödemeye de devam edeceğim. Borcumu siyasi alanda da ödemek için ise doğduğum kentin Çukurova ilçesinden Belediye Başkan Adayı oldum. Artık bundan sonra sizlerin de desteğiyle doğup büyüdüğüm yer için hizmet edeceğim”dedi.

sevgi_vali_akp_karaaslan (3)


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —