Ak Partili Vekilden İlginç Operasyon Yorumu
GÜNDEM 29.12.2013 00:20:48 0

Ak Partili Vekilden İlginç Operasyon Yorumu

Ak Partili Vekilden İlginç Operasyon Yorumu

necdet_unuvar_akp_adana_vekil“Bir Hasta 3 ameliyatı aynı anda kaldıramaz”

Bu sözler Ak Parti Adana Milletvekili Profesör Doktor Necdet Ünüvar’a ait. Necdet Ünüvar bu sözleri partisinin Adana’daki İl Danışma Kurulu toplantısında dile getirdi.

Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ak Parti İl Danışma Kurulu toplantısına Ak Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Şükrü Erdinç, İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, parti yöneticileri ve üyeleri katıldı.

İl Danışma Kurulu toplantısında kürsüye çıkan Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, 17 Aralık'ta birbiri ile ilişkisi olmayan 3 operasyonun aynı anda yapıldığını iddia etti. Yapılan operasyonları 3 ayrı ameliyata benzeten Necdet Ünüvar konuşmasını şöyle sürdürdü:
'17 Aralık'ta bir operasyon yapıldı. Birbiri ile ilişkisi olmayan 3 ayrı konu, aylarca soruşturması süren, hatta bittiği iddia edilen 3 ayrı operasyon sabahın 6'sında kamuoyuna bomba gibi düştü. Doktarlar, ameliyatlık birden çok durumunuz olursa, diyelim ki burnunuzda bir eğrilik var. Karaciğerinizde bir kist var. Birde diziniz de menüsküsle ilgili bir problem var. Doktorlara gidersiniz, 3'ü de ameliyat olmanızı söyler. Daha sonra anestezi uzmanı ile görüşürsünüz, onlar size şunu önerirler. Hasta için 3 ameliyatı da aynı anda çıkarmak cazip gelebilir. Ancak doktorlar, şunu söylerler. 'Sizin bünyeniz, 3 ayrı operasyonu kaldırmaz' diyerek, 3 operasyonu aynı anda yapmazlar. Çünkü doktorlar hastanın geleceğinin sağlıklı olmasını düşünür. Ama bu operasyonu yapanlar, bir tanesi Halk Bankası ile ilgili, biri kentsel dönüşümle ilgili, diğeri de altın ihracatı ve vatandaşlık işleri ile ilgili 3 tane operasyonu aynı anda yaptılar. Türkiye'nin gündemi bir anda değişti. Sanki 10 yılı aşkın bir zamandır, bu ülkeyi bir yerden bir yere getiren bu iktidar değilmiş gibi. Hakikaten bir algı oluşturmaya çalıştılar. Aslında yapılan bir algı operasyonudur. Nitekim, daha sonra içeri alınan bir çok kişinin önemli bir kısmı dışarı çıktı. Ayrıca hiçbiri ile ilgili ortaya konmuş net bir, gerekçede yok.'

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°