AK PARTİ ADAYLARI VALİLİKTE
HABERLER 3.03.2024 00:21:00 0

AK PARTİ ADAYLARI VALİLİKTE

‘2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi’ binasının İl Sağlık Müdürlüğüne bedelsiz devri için Yüreğir Belediye Başkanı ve Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ile İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Ali Tanju Al

‘2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi’ binasının İl Sağlık Müdürlüğüne bedelsiz devri için Yüreğir Belediye Başkanı ve Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ile İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Ali Tanju Altınsu arasında düzenlenen Protokol İmza Töreni, Vali S Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde değerlendirmede bulunan Vali Köşger; Yüreğir ilçemize bağlı Güzel Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet etmekte olan vatandaşlarımızın birinci basamak sağlık hizmetlerini mahallelerinde aile sağlığı merkezi bulunmaması nedeniyle kendilerine yakın konumda bulunan İncirlik Aile Sağlığı Merkezi ve Güzelevler Aile Sağlığı Merkezinden aldıklarını belirtip, imzalanan protokolle Güzel Cumhuriyet Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi açılacağını kaydetti.

Yeni açılacak Aile Sağlığı Merkezi ile mahallede yaşayan vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetine ulaşmalarının kolaylaşacağını sözlerine ekleyen Vali Köşger, sağlık hizmetlerinin gelişmesi amacıyla yapılan tüm yatırımların önem arz ettiğine değinerek “Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine kolaylıkla ulaşması, sağlık ihtiyaçlarının karşılanması ve ülkemizin sağlık altyapısının güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen bu katkı için Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek yeni Aile Sağlığı Merkezinin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

İmza törenineVali Yavuz Selim Köşger,  İl Sağlık Müdür Vekili Tanju Altunsu, İl Sağlık Müdürlüğünden istifa ederek Ak Parti’den Yüreğir Belediye Başkan Adayı olan Dr. Halil Nacar, Yüreğir Belediye Başkanı ve Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye BVaşkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir katıldı.


Anahtar Kelimeler: PARTİ ADAYLARI VALİLİKTE

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.6° / 15.6°