Akay: Birlikte yeniden inşa edeceğiz

28.07.2013 16:53:32

Akay: Birlikte yeniden inşa edeceğiz

akay_kozan_iftariCumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, partisinin Kozan ve İmamoğlu ilçe örgütleriyle iftarda buluştu.

CHP Kozan ilçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu, CHP İmamoğlu İlçe Başkanı Benal Karagöz, ve çok sayıda ilçe yöneticisi ile eşlerinin katıldığı iftar yemeğinde Akay, “Ramazan ayının ve iftar sohbetlerinin bütünleştiriciliği ile partililerimizle buluşmaktan son derece mutluyuz” dedi.

Akay, önümüzdeki yıl mart ayında yapılacak yerel seçimlerin hem Adana’nın hem de ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Akay, bu bağlamda CHP örgütlerinin daha fazla ve birlikte çalışması gerektiğini kaydetti.

Belirlenen hedefe doğru kendinden emin bir şekilde koşar adım gidilmesi gerektiğini bildiren Akay, günlük çekişmelerle bir yere varılamayacağının altını çizdi. Günlük çekişmelerin sonuçlarının herkes tarafından bilindiğini dile getiren Akay, “Adana’yı yeniden inşa etmek için yola çıktık ve örgütümüzün gücüne güvenim tam. Başarısızlığı aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz. Adana’yı hep birlikte yeniden inşa edecek, imrenilecek, herkesin yaşamak isteyeceği bir kent haline yine birlikte getireceğiz. Bunu gerçekleştirecek güçteyiz. Yeter ki Adana için ülkemiz için hep birlikte çalışalım” diye konuştu

 



1

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

2

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

3

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

4

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

5

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM