Tarih: 31.08.2016 20:13

AKDAĞ, 1550 YATAKLI ŞEHİR HASTANESİ’NDE

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, beraberinde Vali Mahmut Demirtaş, Adana Milletvekilleri ile yapımı devam eden 1550 Yataklı Adana Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, kamu özel ortaklığıyla yapılan hastane inşaatına ilişkin son durumu yerinde gördüklerini bildirdi. Hastanedeki örnek odaları inceleyen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ, 'Bu ziyaretler mevcut projenin ince ayarlarının yapılması için fırsat teşkil ediyor. Bu hastaneler devletle özel sektörün iş birliği ile yapılıyor. Sonuçta işin patronu Sağlık Bakanlığı fakat işin ağır yükünü özel sektöre bırakıyoruz. Belki 15 sene içerisinde 20 sene içerisinde vatandaşın hizmetine sunacağımız yeni hastaneleri bir kaç yıl içinde halkımızın hizmetine sunmuş olacağız.' dedi.akdag_hastane

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ, Adana'daki hastanenin bin 550 yataklı hastane kompleksi olduğunu vurgulayarak, 'Şu anda içinde bulunduğumuz komplekste 6 hastane var. Burada genel hastanemiz var, kadın doğum, çocuk hastanemiz var, onkoloji yani kanser hastanemiz var, kalp damar cerrahisi hastanemiz var. Bir de yüksek güvenlikli psikiyatri hastanemiz var. İnşallah gelecek sene bu zamanlarda da umut ediyorum ki, hem kente hem bölgeye hizmet veren ve Cumhurbaşkanımızın adeta rüya projelerinden olan, bu hastanelerden birini de Adana'da vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Deprem bölgelerinde şehir hastanesi olarak inşaa ettiğimiz bütün hastaneleri izolatörlü hastaneler yapıyoruz. Otoparkından peyzajına, vatandaşımızın geliş gidişinden çevre yollarına kadar, inceden inceye bütün detayları düşünüyoruz' diye konuştu.

akdag_adanaakdag_hastane1


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —