AKP ve MHP’lilerden Oy İstedi
Manşet Haber 5.02.2014 00:37:53 0

AKP ve MHP’lilerden Oy İstedi

AKP ve MHP’lilerden Oy İstedi

Köyleri gezen CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, Ak Parti ve MHP’ye oy veren vatandaşlardan bir defalığına oy istedi. Çetin, köylülere “Sizden bir defalığına oy istiyorum. Verin, deneyin, oyunuzun boşa gitmediğini görün” diye seslendi.

sonercetin_koyobasiÇetin, Kaşobası köyünde vatandaşlarla buluştu, kendini tanıttı, oy istedi. Çetin, Kaşobası Köyü Muhtarı Hacı Coşkun ve köylüler tarafından önce bir kahvede, ardından da bir evde ağırlanırken yaptığı konuşmada önce kendisini tanıttı, sonra vatandaşlara seslendi. Siyasi görüşlere anlayış ve saygıyla yaklaştıklarının altını çizen Çetin, “Yerel seçimlerde başkan adayının kişiliği, nitelikleri ve projeleri mensubu olduğu siyasi partisinden daha önemli olabiliyor” dedi.

AK PARTİLİ DE BİZİM MHP’Lİ DE

Türkiye’de insanların artık takım tutar gibi parti tutmadığını, icraatlara ve adayların kişiliğine bakarak oy verdiğine dikkat çeken CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Çetin, şöyle devam etti: Diğer partilerin adaylarını da dinlersiniz. Size hangisi samimi ve inandırıcı gelirse ona oy verirsiniz. Ama ben diyorum ki biz samimiyiz ve projelerimizle bu belediyeyi yüzde 100 kazanacağız. Oy verseniz de vermeseniz de canınız sağolsun. Ak Partili de bizim MHP’li de.

SIKMA, BÖREK, ÇORBA İKRAMI

Kahvehanedeki buluşmanın ardından bir köylünün evine konuk olan CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin ve eşi Ayşe Çetin’e sıkma, börek ve çorba ikram edildi. Odun sobası yakılan bir odada ağırlanan Çetin, ekibinde görevli bir hekim aracılığıyla köylülere “Evlerinize kadar gelecek olan belediye sağlık ekibi, yatalak hastalara periyodik olarak bakım yapacak, alt bezi, sonda gibi malzemelerin temini konusunda yardımcı olacak” diye seslendi. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.2° / 17.7°