Tarih: 02.09.2012 15:22

AKP’den rekor üye kaydı

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)--Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, 4 Ayda 100 bin vatandaşı ziyaret ederek, bunlardan 30 bin kişiyi yeni üye olarak kaydettiklerini açıkladı
AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kasım Pamuk’u makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, ardından görsel ve yazılı olarak nasıl bir planlama ile parti çalışması yaptıklarını anlattı.
Seyhan haritası üzerinde bölgeyi tanıtan ve çalışma alanlarını anlatan Pamuk, şöyle konuştu:
”Adana’nın en büyük ilçesi konumunda olan Seyhan’da, sorumluluğumuzun bilinci içerisinde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bunu yaparken de sistemleştirdiğimiz kendimize has programlar uyguluyoruz. Ramazan ayı içerisinde yine boş durmadık ve Seyhan’ın dört bir yanında iftar yemekleri tertip ettik. Yine bu ay içerisinde hastane ziyaretlerinde bulunduk. 4 Ayda 100 bin vatandaşımızı ziyaret Ettik. Bunlardan 30 Bin kişiyi partimize yeni üye olarak kaydederek, Seyhan’da ki seçmenin %15’ini resmen üye yaptık. Halkımızda iletişim içerisinde olmayı önemsiyoruz. Yaptığımız ziyaretler ile de bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz.”
Çalışmalarından dolayı Pamuk ve teşkilat üyelerini üyelerini tebrik eden Aydın, her kademede ki kimselerin görevini layıkıyla yerine getirmesi durumunda sorunların birer birer çözüleceğini ifade etti. Aydın “Siyasetçiler, atanmışlar, bürokratlar yani hizmetliden tutun da en üst düzeye kadar herkes görevini yerine getirirse bu memlekette sorun kalmaz. Bir şeyleri daha iyi nasıl yapabiliriz, daha çok insana nasıl daha kaliteli hizmet götürebiliriz anlayışını bizler amaç edinmeliyiz.”



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —