AKP’NİN ŞEHRİM 2023 OTOBÜSÜ ADANA’DA

6.04.2018 15:20:26

AKP’NİN ŞEHRİM 2023 OTOBÜSÜ ADANA’DA

AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından Şehrim 2023 Otobüsü’nün 7. durağı Adana oldu. Vatandaşların 2023’teki beklentilerinin yazılı olarak istenildiği otobüs 6-8 Nisan tarihleri arasında Adana’nın farklı noktalarında vatandaşların görüşlerini alacak.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başkent Ankara’dan yolcu edilen Şehrim 2023 Otobüsü 6 farklı il turunun ardından Adana’da vatandaşlarla buluştu. Şehre gelen otobüsü AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, İl Kadın Kolları Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş ziyaret etti.
Başkan Fikret Yeni ile programa katılanlar, 2023 yılından beklentilerini yazarak, otobüs önünde konulan sandığa attı. Otobüsün AK Parti Genel Merkezi önünden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından yolcu edildiğini belirten Başkan Fikret Yeni, proje kapsamında vatandaşlara nasıl bir şehir ve çevrede yaşamak istediklerinin sorulduğunu söyledi. Başkan Fikret Yeni, ayrıca AK Partinin ortak akıl ve istişareye verdiği öneme değindi.
Şehrim 2023 Otobüsü, 3 gün boyunca şehrin hareketli noktalarında vatandaşların görüşlerini alacak.



1

ÇAMUR KURUTMA TESİSİ 8 AY İÇİNDE DEVREYE GİRİYOR

2

KARATAŞ TARIMA DAYALI SU ÜRÜNLERİ VE SERA OSB DEĞERLENDİRİLDİ

3

ALTIN KOZA FESTİVALİ 22 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

4

BİLGİÇ: ÇUKUROVA EMEĞİN VE ÜRETİMİN SEMBOLÜDÜR

5

“NİSAN AYINDA MARKETTE 39 ÜRÜNÜN 28’SİNDE FİYAT ARTIŞI, 11’İNDE İSE FİYAT AZALIŞI GÖRÜLDÜ