Akyürek:  Sarıçam Hizmet Fukaralığından kurtulacak
Manşet Haber 5.08.2013 01:12:23 0

Akyürek: Sarıçam Hizmet Fukaralığından kurtulacak

Akyürek: Sarıçam Hizmet Fukaralığından kurtulacak

akyurek_sofraMHP Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Akyürek , Sarıçam’ın hastalığının da tedavisinin de belli olduğunu belirterek,” Hastalık hizmet fukaralığı ve samimiyetsiz siyasi irade. Tedavisi ise mevcut yönetimin değişimi ve MHP’nin yerel idare anlayışının Sarıçam Belediyesine hakim olması. Bu hastalığın tedavisinin tek yolu da sandık.” dedi.

Sarıçam ilçe sakinlerinin iftar sofralarına misafir olan MHP Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Akyürek, hemşerileriyle aynı sofrada bulunup aynı ekmeği paylaşmaktan mutlu olduğunu söyledi. Sıcaklar nedeniyle  evlerin damlarına ve çardaklarına serilen iftar sofralarında aile bireyleriyle beraber iftar açan Akyürek, seçmenlerle de sohbet etti.  Akyürek,  Sarıçam ilçesi genç ve potansiyel açısından zengin bir ilçe olmasına rağmen mevcut yerel ve genel idarenin Sarıçamlının ihtiyacı olan hizmetleri üretmede sıkıntı çekmesini anlayamadığını belirtti. Akyürek şöyle konuştu:

“ Sarıçam’ın hastalığı da belli, hastalığın tedavisi de belli. Hastalığı hizmet fukaralığı ve samimiyetsiz siyasi irade. Tedavisi ise mevcut yönetimin değişimi ve MHP’nin yerel idare anlayışın Sarıçam Belediyesine hakim olması. Bu hastalığın tedavisinin tek yolu da sandık. Sarıçamlı hemşerilerim, 2014 yılının Mart ayında bu hastalıktan kurtulacaktır. Kendi tedavilerini kendileri yapacak, mevcut yönetime sen bu işi başaramadın güle güle diyecek ve yerine uzman ekibiyle beraber hareket eden proje zengini MHP’li bir belediye başkanını seçecektir. Sarıçamlı hemşerilerim iyi bilmelidir ki Sarıçam’ın sorunlarını çözmek ve ihtiyacı olan hizmetleri üretmek için sihirbaz olmaya gerek yok. Devletin parasını çarçur etmeyip akademik bir planlamayla Sarıçam, layık olduğu hizmetlere en kısa zamanda kavuşacaktır”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°