Aldırmaz, meclise akıllı dokunuş istedi
Manşet Haber 28.08.2012 02:09:42 0

Aldırmaz, meclise akıllı dokunuş istedi

Aldırmaz, meclise akıllı dokunuş istedi

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz Günaydın Gazetesi ziyaretinde meclis ve Menderes Bulvarı esnafının mağdur edilmemesi konularında önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Vekili Aldırmaz, Menderes Bulvarı’ndaki çalışmalar hakkında bilgi verip ‘yoğun çalışıyoruz. Gerekli düzenlemeler yapılacak ve esnaf mağdur edilmeyecek’ dedi.

Aldırmaz, meclis üyelerinin kişisel tartışmaları bir yana bırakıp belediyenin çalışmalarına destek olmasını istedi. Aldırmaz, meclisin hizmet konusunda kendini yenilemesini gerektiğinin altını çizdi.

GEZİCİ SİNEMA

Başkan Aldırmaz, Altın Koza etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen gezici sinemanın gittiği her şehirde Adana’nın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtip ‘Son günlerde artan terör olayları yüzünden bazı yerlerde gezici sinema programları ertelendi. Bunun ertelenmesi yanlış. Çünkü terör olaylarının amacı zaten halkın birliğini zedelemek. Gezici sinemanın amacı da birlik ve beraberliği daha da güçlendirmektir. Halkın bu tür sosyal etkinliklerle kaynaşmasını sağlamaktır. Bu yüzden etkinliklere ara verilmeden devam edilmeli.’ Dedi.

ESNAF MAĞDUR OLMAYACAK

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Menderes Bulvarı’ndaki esnafı mağdur etmeden gereken düzenlemeleri yapacaklarını söyledi. Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, imtiyaz sahibi Aytekin Uçar ile görüşen Aldırmaz Menderes Bulvarı konusunda yoğun bir çalışma içerisinde bulunduklarını anlattı.Adana’nın tüm sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Aldırmaz, ortak akıl çalışmalarıyla Adana’nın bulvarlarını ve yollarını baştan aşağı yenilediklerini ve bu yenilikleri yaparken vatandaşlarla birlikte hareket ettiklerini anlattı.

AKILLI DOKUNUŞ PROJESİ

Güney Kuşak Projesi’nin trafiği önemli ölçüde rahatlatacağını ve şehre ayrı bir güzellik kazandıracağını ifade eden Aldırmaz, “Adana’daki büyük bulvarları akıllı dokunuş projesi kapsamında yeniledik. Adnan Menderes Bulvarı da bizim için çok önemli. Orada hiçbir esnafı mağdur etmeden düzenleme yapacağız.” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°