Tarih: 24.05.2013 12:32

Aldırmaz’a ABD’den teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan ayında işbirliği protokolü imzaladığı Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Teksas Eyaleti’nin Houston kenti Belediye Başkanı Annise D. Parker, Zihni Aldırmaz’a teşekkür mektubu gönderdi.

zihni_aldirmaz01Houston Belediye Başkanı Parker, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a gönderdiği mektupta şu ifadelere yer verdi:

“Houston ziyaretiniz sırasında delegasyonunuzla ve sizinle tanışmaktan memnun oldum. Halkımız ziyaret sırasında imzalanan ikili anlaşma ile işbirliğinin başlamasını arzuluyor. Hediyelerinizden dolayı minnettarım. Bunlar sizinle aramızdaki bağları hatırlatacak. En iyi dileklerim Adana halkının sağlığı ve refahı için. Saygılarımla.”

Anımsanacağı gibi Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Nisan ayında Houston’a gitmiş, burada Adana ile Houston arasında işbirliği protokolü hazırlanarak, iki kentin “partner” olması imza altına alınmıştı.

Zihni Aldırmaz ayrıca Houston ziyareti sırasında kentin belediye meclisinde bir konuşma yapmış, çeşitli inceleme ve ziyaretlerle bulunmuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —