Tarih: 20.08.2012 02:48

Aldırmaz’dan özel ilgi

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)--Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bayramın ilk günü Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi Adana il teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, Mehmet Şükrü Erdinç, belediye başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililerin bulunduğu ziyarete, Büyükşehir Belediyesi üst düzey bürokratlarıyla birlikte giden Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, burada yoğun ilgi gördü. Partililerin fotoğraf çektirme yarışına girdiği ziyaret sırasında milletvekilleri, yöneticiler ve partililerle bayramlaşan Zihni Aldırmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’e, “Adana’dan Anadolu’ya Türk Sineması Yollarda” etkinliğiyle ilgili bilgi ve kitapçık verdi. Kitapçığı dikkatle inceleyen Çelik, Altın Koza’nın çok önemli bir festival olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl binasında da Adana Milletvekili Muharrem Varlı, eski milletvekili Yılmaz Tankut, MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, il başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bayramlaştı.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —