Aldırmaz’dan Rektör Kibar’a ziyaret

26.08.2012 22:05:01

Aldırmaz’dan Rektör Kibar’a ziyaret

Adana(Ulus)--Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından atanan ve göreve başlayan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Prof. Dr. Mustafa Kibar ile görüşen Zihni Aldırmaz, Çukurova Üniversitesi’nin çok önemli bir eğitim kurumu olduğunu vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a görevinde başarılar dileyen Zihni Aldırmaz, “Çukurova Üniversitesi Adana için çok önemli bir kurum. Elele yapabileceğimiz çok şey olduğuna inanıyorum. Üniversitenin kentle bütünleşmesiyle kente önemli hizmetler vereceğine inanıyorum. Özellikle Ziraat Fakültesi ile peyzaj konusunda birlikte çalışmalar yapabiliriz. Ayrıca belediyemizin üniversitemize yapacağı her hizmette yanınızdayız” dedi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar da, “Üniversite olarak şehre katkı koymak, her şeyden önemlisi bunları şehirle barışarak yapmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Belediye ve üniversitenin ortak projeler gerçekleştirebileceğini anlatan Prof. Dr. Mustafa Kibar, “Üniversiteler bilgi birikimi en üst düzeyde kurumlardır. Bu bilgi birikiminden şehrin yararlanması gerekir. Çukurova Üniversitesi şehirle kucaklaşmaya hazır. Bize düşene görevi yerine getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.



1

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

2

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

3

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

4

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

5

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM