Aladağ Belediyesi atakta
Manşet Haber 15.04.2013 09:00:19 0

Aladağ Belediyesi atakta

Aladağ Belediyesi atakta

toros_aladag Toros Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş, ilçesinin istikbali parlak bir ilçe olduğunu ve sorunları çözmek için de gayret sarf ettiklerini belirtti.

Yöresel dayanışma örneği sergileyerek aralarında kendi ilçelerinin de bulunduğu toplam 7 ilçenin derneklerini bir araya getirip proje üreten Toros Federasyonu’na teşekkür eden Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş, ‘zor olanı başardılar. Birlikten kuvvet doğar. Dolayısıyla Toros Federasyonu çatısı altında oluşan güç birliğinin eyleme geçmesi halinde bölgemiz için güzel hizmetler gelecektir’ dedi.

Toros Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol ise bölge halkına hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek belediye başkanının kendilerine olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim ettiklerini söyledi. Erol, Aladağ’a geldiklerinde belediyenin yoğun çalışmaları ile karşılaştıklarını, son olarak da ihalesi yapılan Aladağ Kanalizasyon İnşaatı çalışmalarının hızla devam ettiğini görüp bundan da mutlu olduklarını söyledi.

Daha sonra Toros Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Yusuf Baş’a plaket takdim ederken, Başkan Baş ise konuklarına el dokuması bir kilim hediye etti.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°