Anafarta’ya kadın desteği
Manşet Haber 3.10.2012 17:09:32 0

Anafarta’ya kadın desteği

Anafarta’ya kadın desteği

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Soner Anafarta, Kadın Kolları Adana örgütlerinin ‘1. Eşgüdüm Toplantısı’na katıldı.
Adana Barosu Sosyal Tesisleri’ndeki toplantıda İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Çinkılıç ve diğer ilçe kadın kolları başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin gösterdiği ilgiye teşekkür eden Anafarta, CHP’nin kadınlarla kazanacağını vurguladı.
Katılımcı ve çoğulcu belediyecilik anlayışıyla Seyhan’ı kadınlarla güzelleştireceklerini ve kalkındıracaklarını ifade eden Anafarta, “Adana’daki kadınlarımızın CHP için yoğun bir çaba gösterdiğini görmek bana büyük bir mutluluk veriyor. Adana’da kadınlarımızın destekleriyle CHP kadrolarının yerel yönetimlerde görev alacağına inanıyorum. Seyhan ilçemiz için 11 Ekim 2012 Perşembe günü saat 11.00’da CHP İl Binası’nda partililerimizin, kadınlarımızın ve halkımızın katılımıyla projelerimizi açıklayacağız. Katılımcı, çoğulcu, insan odaklı belediye anlayışıyla hareket edeceğiz” dedi.
KADINLAR DESTEK VERDİ
Açıklamasının ardından kadınlardan büyük destek alan Anafarta’nın başarılı olacağına inandığını kaydeden CHP Kadın Kolları Başkan Rukiye Çinkılıç ise Adana’nın yeni fikirlere sahip genç isimlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Çinkılıç, CHP’li kadınların partileri için her zamankinden daha çok mücadele ettiğini ve bu mücadeleye devam edeceğini dile getirdi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°