Anahtar Parti, 27 Eylül’de Adana’da Akdeniz Bölge ekonomi çalıştayı yapıyor. Ekonomik sorunlar ve çözüm önerileri yol haritası masaya yatırılacak.
Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu, 27 Eylül 2025 Cumartesi günü. Anahtar Parti Ekonomi Politikası Başkanlığı tarafından organize edilen Akdeniz Bölge Çalışma Toplantısı, bölgedeki ekonomik sorunları ve çözüm önerilerini gündeme taşıyacak.
Toplantıya Anahtar Partisi’nin ekonomi kadrosu ile birlikte alanında uzman akademisyenler katılacak. Programa; Genel Sekreter Nihal Ağca, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Kök, Genel Başkan Yardımcısı Sedat Yalçın, Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Bener Güngör, Prof. Dr. Ertuğrul Demirtaş, Doç. Dr. Davut Laçin, Hakan Tanrıverdi, Bekir Güneş ve Ekonomi Politikaları Komisyon Başkanı İsmail Sofuoğlu yer alacak. Akademisyenler Prof. Dr. Abdullah Takım, Prof. Dr. Dündar Kök, Prof. Dr. Orhan Çoban ve Prof. Dr. Abdulkadir Kaya da toplantıda sunum yapacak.
Anahtar Partisi Adana İl Başkanı Av. Atilla Karataş, toplantının bölgesel sorunların çözümüne katkı sunacağını vurguladı. Karataş, “Hem Adana’mızın hem de Akdeniz Bölgesi’ndeki diğer illerimizin sorunları ve çözüm önerileri konuşulacak. “dedi