Anestezi Uzmanlarına eğitim
Manşet Haber 19.05.2013 20:57:05 0

Anestezi Uzmanlarına eğitim

Anestezi Uzmanlarına eğitim

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) tarafından, Eğitimi Geliştirme  Kursları kapsamında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’nda “Anne ve Çocuk İstenmeyen Etkiler” modülü programı düzenlendi.

anestezi_adanaTARD Başkanı Prof. Dr.  Güner Kaya, kursun açılışında, bu tür eğitim çalışmalarını anestezist uzmanlarının  standartlarını  yükseltmek amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Eğitim çalışmaları sırasında Avrupa Anestezi Derneği ile birlikte hareket ettiklerini ifade eden Kaya, eğitimde sürekliliği sağlamak amacıyla Adana’da  ‘’Anne ve Çocuk İstenmeyen Etkiler’’ modülü konusunu ele aldıklarını bildirdi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz de bu kursun fakültelerinde düzenlenmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek,   dekanlık olarak bu tür etkinliklere her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde iki gün süren ve  ‘’Anne ve Çocuk İstenmeyen Etkiler’’ konusunun ele alındığı programa dernek üyelerinin yanı sıra 13 eğitmen ve 44 kursiyer katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°