Annelerin Mutlu ve Huzurlu Olduğu Yerde Herkes Mutlu Olur

10.05.2013 12:29:12

Annelerin Mutlu ve Huzurlu Olduğu Yerde Herkes Mutlu Olur

CHP Adana Milletvekili  ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ali Demirçalı, annelerin gözyaşlarının aktığı bir ülkede huzurdan ve refahtan söz etmenin mümkün olamayacağını söyledi.

alidemircaliAli Demirçalı Anneler Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamasında,  bugün milyonlarca annenin çocukları için endişe içinde olduğuna dikkat çekti ve şu görüşlere yer verdi:

“ Çocuğumu nasıl doyuracağım diye düşünen annelerin yaşadığı bir ülkedeyiz. Bugün annelerimiz çocukları için endişe içindedir. Anneler çocuğuma gerekli eğitimi verebilecek miyim?; Çocuğum iş bulabilecek mi?, Yarın işten atılır mı?; İş kazası olur mu? endişelerini taşıyor. Anneler üniversitedeki çocuğunun en küçük demokratik hakkını kullandığında okuldan atılması, onlarca yıllık hapis cezasıyla yargılanması tehlikesini düşünür. Muhafazakâr olduğunu bas bas bağıran bir iktidarda boşanmalar, kadın cinayetleri akıl almaz sayılara ulaşmıştır. 'Cennet anaların ayağının altındadır' hadisini ağızlarından düşürmeyenler kadınları ve kadın haklarını ayaklar altına almışlardır.
'Ananı da al git' diyen bir zihniyetin 'Analar ağlamasın' yalanına kimse inanmaz. Bu takiyeciliğin getireceği barış değil, 1 Mayıs'ta da görüldüğü gibi, zülüm olur.
Annelerin huzurlu ve mutlu olduğu bir ülkede herkesin mutlu olacağını biliyoruz. Bu güzel günler de Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında kurulacaktır. En içten duygularımla tüm annelerimizin anneler gününü kutlar, yuvalarında bereket, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim.”



1

“MAVİ SULARDA ENGELSİZ MUTLULUK” PROJESİ

2

SEYHAN BELEDİYESİ’NİN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLDU

3

203 MİLYAR BATIK KREDİ VAR

4

KOZAY: DENİZLER’İN MÜCADELESİ BİTMEDİ

5

“KARATAŞ SAHİPSİZ DEĞİLDİR”