Tarih: 09.05.2015 15:59

Annelerin yeri doldurulamaz

Facebook Twitter Linked-in

CHP Adana Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Turgay Develi, anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevginin olmadığını söyledi.

Anneler günü ile ilgili yazılı açıklama yapan CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygu olan annelik adına yılın 365 günü etkinlik yapılsa da az geleceğini belirtti.

Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisi olduğunu vurgulayan Develi, annelerin karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile her zaman baştacı olacağını ifade etti.

Annelerin mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerinin ellerini öptüğünü belirten CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, şehit annelerinin de bu milletin en aziz varlığı olduğu şehitlerimizin bu millete emaneti olduğunu kaydetti

CHP Adana Milletvekili Develi, sözlerini şöyle tamamladı: 'Her çocuk annesini mutlu görmek ister. Çünkü annelerin mutluluğu, hem evlatlarının hem de toplumun mutluluğudur. Mutlu ve huzurlu bir toplum için en büyük dileğimiz bütün annelerimizin mutluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin gününü kutluyor, saygıyla ellerinden öpüyorum “


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —