Aramıza nifak sokamayacaklar

8.08.2015 13:32:41

Aramıza nifak sokamayacaklar

Haberin başlığındaki sözler  Karataş Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Boğaçhan Ünal'a ait. Ünal, MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile ilgili sarfettiği sözler CHP tabanında manidar karşılandı.

Adana’nın Karataş İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, ilçenin yeniden yapılandırıldığını, yol ve kaldırım sıkıntılarının sona erdiğini söyledi. Karataş Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ragıp Bekaroğlu ile Karataş orman caddesinde incelemelerde bulundu.

karatas_bogachan_unal_ (1)CHP’li Karataş Belediye başkanı Boğaçhan Ünal, MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye övgüler yağdırdı ve ekledi, “Büyükşehir Belediyesi ile aramıza nifak sokamayacaklar’’açıklamasında bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin Karataş’a verdiği hizmetlerin önemine değinen Ünal, “Bizleri kırmayarak öncelikle talebimizi geri çevirmeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ’ ye, Fen İşleri Daire Başkanımız Ragıp Bekaroğluna ve tüm ekibine teşekkür ediyorum’ ’dedi.

Karataş’ın turizm kenti olma yolunda ilerlediğini söyleyen Başkan’ ’Ünal Karataş’a yıllardır hizmet yapılmamış yani Karataş hizmete aç olan bir İlçe, Karataş Adana’nın denizden dünyaya açılan bir kapısı. Biz bu bilinç ile Karataş için elimizi taşın altına koyduk, Karataş’a olan sevdamız ile Karataş’ımızı güzelleştirip hak etiği yere taşıyacağız ve Karataş güneyin yıldızı olacaktır  ‘’dedi

Adana Büyükşehir Belediyesi ile olan ilişkilere de değinen Başkan Ünal’’ Bizim için önemli olan memleketimizin gelişmesi ve güzelleşmesidir. Bu bağlamda Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ’nün Karataş Belediyesine verdiği desteklere halkım adına teşekkür ediyorum’ ’dedikaratas_bogachan_unal_ (2)

Büyükşehir ve ilçe Belediyeler arasına nifak sokup ilişkileri bozmaya çalışanların olduğuna dikkat çeken Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal ‘’Memleket menfaatlerini bir yana bırakıp ilişkilerimizi bozmaya alışanlara inat İlçemize hizmetler devam edecektir, şunu herkes bilsin ki hizmet aşkımızı kimse engelleyemeyecektir, çünkü ortak amacımız halkımıza hizmettir ‘’dedi



1

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

2

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

3

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

4

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

5

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA