Arıkan görevine başladı

10.06.2013 15:12:57

Arıkan görevine başladı

Çukurova Üniversite Balcalı Hastanesi’nde bel fıtığı ameliyatı olan Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan yeniden görevine başladı.

arikan_makamGeçtiğimiz hafta Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde Beyin Cerrahi Anabilim Dalı tarafından bel fıtığı ameliyatı gerçekleştirilen Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arkan bu sabah  görevine başladı. Hastanedeki tedavisinin ardından yaklaşık bir hafta evinde dinlenen Yıldıray Arıkan, belediye binasında personeli tarafından alkış ve çiçeklerle karşılandı.

Ameliyat sonrasında kısa sürede toparlandığını belirten Başkan Arıkan, “Sağlık durumumla ilgili yalan yanlış haberler yapıldı. Ancak, çok şükür Balcalı Hastanesi’nde son derece başarılı bir bel fıtığı ameliyatı sonrasında eski sağlığıma tekrar kavuştum. Yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle görevimden ayrı kaldığım süre içerisinde her zaman desteklerini yanında hissettiğim değerli Çukurovalı ve Adanalı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Benim bulunmadığım süre içerisinde arkadaşlarımız belediye hizmetlerini ve çalışmaları aksatmadan sürdürdü. Bugünden itibaren sanki ilk kez göreve başlıyormuş gibi, aynı heyecan ve şevkle değerli Çukurovalılara hizmete devam edeceğiz” dedi.



1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR