Yağcı mahkemelik oldu, neden?
Manşet Haber 2.10.2012 23:48:44 0

Yağcı mahkemelik oldu, neden?

Yağcı mahkemelik oldu, neden?

Ak Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ile ANAP eski yöneticisi Avukat Uçar Erdal karşı karşıya geldi. Geçmişte aynı partide görev yapan 2 siyasetçiyi mahkemelik eden olay, bir sosyal paylaşım sitesinde yer aldığı iddia eden olay.
EKSPRES Gazetesi’nin haberine göre, AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’nın bir sosyal paylaşım sitesinde Av. Uçar Erdal için “Her havlayana kemik atmam” sözünü kullandığının iddia edilmesinin ardından Erdal, Avukatları aracılığı ile Başkan Yağcı’yı mahkemeye verdiği bildirildi..
AK Parti İl Başkanı Ziyaeeddin Yağcı’nın bir sosyal paylaşım sitesinde Av. Uçar Erdal için “Her havlayana kemik atmam” sözünü kullanmasının ardından Erdal, Avukatları aracılığı ile Başkan Yağcı’yı mahkemeye verdi. Kişilik haklarına bilişim sistemi aracılığıyla saldırıldığını iddia eden Uçar Yağcı’ya bir değil iki dava açarak adalet önünde hesaplaşacağını söyledi.

Yıllar öncesinde Anavatan Partisinde birlikte görev alan Av. Uçar Erdal ile Ziyaeddin Yağcı’nın yıllar sonra birbirlerine düşmesi ve mahkemelik olmaları Adana kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Av. Uçar Erdal yaptığı açıklamada “Sonuna kadar bu işin peşindeyim. Öyle internet ortamından hakaret etmesi değil. Tavrımdan asla taviz vermeyeceğim” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°