Aslan’dan Ceyhan’da Gövde Gösterisi

17.05.2015 20:47:03

Aslan’dan Ceyhan’da Gövde Gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Mehmet Ali Arslan’ın  Ceyhan’daki Seçim İletişim Merkezi’nin açılışı MHP’nin gövde gösterisine dönüştü.

Arslan,  binlerce kişinin katıldığı seçim iletişim merkezininin MHP’nin iktidara yürüdüğünü ifade ederek, şöyle konuştu:

’’ İktidar tüm hesaplarını MHP’nin önünü kesmek için yapıyor. Ama milletimiz kararlı, yolsuzluğa, hırsızlığa, tek adamlılığa ve hukuksuzluğa dur demek için  bizimle  yürüyor. 7 Haziran, ülkemiz için kangren olan AKP iktidarından kurtuluş  mücadelesidir.  Onların arkasında yandaş medyaları, sermaye grupları ve hatta dünya olabilir. Bizim arkamızda haksızlığa ve zulme başkaldırmış, dünyaya adını altın harflerle yazdırmış yüce milletimiz vardır.  Korkunun ecele  faydası yok.”

Açılışa  MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Ceyhan İlçe Başkanı Semih Aksoy,  MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP MYK Üyesi ve Milletvekili Adayı Muharrem Varlı, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlu, Ceyhan Ülkü Ocağı Başkanı Süheyl Seçti, Milletvekili Adayları, Ali Aydın (Yörük Ali Paşa), Neslihan Uzun, Sinan Gül ve binlerce vatandaş katıldı.



1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR