
MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz MHP’li belediye başkan adaylarına destek için bulunduğu Seyhan, Sarıçam, İmamoğlu ve Kozan ilçelerindeki toplantılarda iktidarı sert bir şekilde eleştirdi.
Seyfettin Yılmaz, milletin gerçekleri gördüğüne dikkat çekerek şöyle konuştu:
“AKP iktidarının battığı rüşvet, yolsuzluk ve hırsızlık çamurundan kurtulmak için yargıya ve adli kolluk güçlerine yardımcı olmak yerine, görevlerini yapan bu unsurları tasfiye ederek görev yapamaz hale getirmeleri de göstermektedir ki bir suçluluk psikolojisi içerindeler ve kurtulmaya çalıştıkça milletin vicdanlarında daha büyük yaralar açıyorlar.
Milletimiz tüm gerçeklerin farkındadır ve önümüzdeki yerel seçimlerde bütün bunların hesabını soracaktır. Bu yerel seçim, ülkemizin bir kısmı vatan hainlerinin kontrolüne geçerken iktidar mensupları ve onların çocukları, bacanakları, yandaşları... Devletin malını hamuduyla götürmekle meşgul olanlara büyük bir ders olacak ve AKP iktidarı için sonun başlangıcı olacaktır. Bunlar devlet malını talan etmenin hesabını bu aziz milletimize vermekten kurtulamayacaktır.”
Sarıçam ilçesi Mustafalar köyünde çeşitli ziyaretlerde bulunan MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, köylülerin ısrarıyla bir ata binerek gezinti yaptı ve renkli görüntüler oluşturdu.