ATO BAŞKANI BAYRAM’DAN “YENİ YÜZYIL” VURGUSU

1.06.2023 23:03:14

ATO BAŞKANI BAYRAM’DAN “YENİ YÜZYIL” VURGUSU






Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, seçim sonuçlarını değerlendirirken, “Milletimiz, seçimlerde büyük bir demokratik olgunlukla sandık başına giderek tercihini yaptı. Öncelikle sonucun Cumhurbaşkanımıza,  ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  





Bayram, seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte belirsizlik ortamının sona erdiğini belirterek, “Artık tüm enerjimizle işimize odaklanmanın, ekonomimizi güçlendirmenin zamanı geldi. Yeni yüzyılda ülkemizi dünyanın parlayan yıldızı yapmalıyız. Bu konuda hepimize büyük görevler düşmektedir. Durmaksızın gece gündüz demeden çalışmak zorundayız” ifadelerine yer verdi.





Daha fazla üretim ve daha fazla ihracata vurgu yapan Bayram, “Bugünden itibaren üLkemizin ekonomik, toplumsal ve sosyal refahına katkı sağlamak için üretimimizi ve ihracatımızı artırmamız gerektiğine inanıyorum. Daha fazla üreterek, daha fazla ihracat yaparak cari açığımızı düşürmeli ve oluşturduğumuz katma değerle enflasyonu düşürmeli ve iş gücümüzü artırmalıyız.” diye konuştu.




1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR