Tarih: 03.04.2013 12:11

ATO seçim tarihi açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

Adana Ticaret Odası’nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Mart ayında 3 ay süreyle ertelenen Meslek Komiteleri seçimlerinin 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacağı açıklandı.

sabanbas Ticaret Odası’nın eski Başkanı Şaban Baş, meslek komitesi seçimlerinin Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulunda 11 Mayıs Cumartesi günü 08.00- 17.00 saatleri arasında yapılacağını söyledi. Meslek komitesi seçimlerine işadamlarının sahip çıkmasını isteyen Baş, “Mutlaka sandığa gelsinler. ATO’nun hizmet verebilmesi için bu seçimler çok önemlidir.  Seçilecek meslek komiteleri üyeleri ATO’nun gelecekteki 4 yıllık çalışmasına yön verecektir” dedi.

Seçimlerde ATO’dan alınacak şirket yetki belgesi veya imza sirküleri ile oy kullanılacağını hatırlatan Baş, kendisinin de seçilmesi halinde ATO’yu daha yükseklere taşıyacağını belirtti.

ATO ve Adana için yeni projeler geliştirdiklerini kaydeden ATO Başkan Adayı Şaban Baş, “Bu şehirde doğduk, büyüdük. Bu şehri layık olduğu yerlere taşımak boynumuzun borcudur. Adanalılar ve işadamlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Ben de bu hizmete yeniden talibim” diye konuştu.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —