ATO seçimlerinde gerginlik, Kadına darp!

11.05.2013 19:11:01

ATO seçimlerinde gerginlik, Kadına darp!

11grupAdana Ticaret Odası meslek komiteleri seçimleri sakin başlayıp gergin tamamlandı Meryem Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu’nda sabah saat 08.00’de başlayan oy verme işlemi sırasında

olay yaşanmaması için güvenlik güçleri büyük çaba harcadı.

KADIN ADAY DARP EDİLDİ

Öğle saatlerinde 16 ve 24. Meslek grupları üyeleri arasında gerginlik tırmandı. İki grupta çıkan gerginlik polisin sandıkta aldığı önlemlerle yatışırken, 24 meslek grubundaki listelerin birinde yer alan kadın aday çıkan arbedede darp edildi.  Sağlık ve turizm sektörlerinin  yer aldığı grupta ise kavga polis tarafından başlamadan önlendi. Olay üzerine, Meryem Abdurrahim Gizer ilköğretim Okulu’nda polis sayısı ikiye katlanırken, Çevik Kuvvet ve Terörle mücadele ekipleri de sandıklarda önlem aldı.

AVCI, BAYRAM VE ŞİRİN KAZANDI

Sağanak yağışa rağmen katılımın yüksek olduğu seçimlerde, büyük çekişmenin yaşandığı  inşaat müteahhitlerinin bulunduğu 16. Grupta Halil Avcı,  mobilyacıların oluşturduğu 24. Grupta Yücel Bayram ve 36. Grupta Ayhan Şirin’in listeleri kazandı. 11 . Grupta Sezgi Ajans’ın,  38. Grupta da Hidrosan Hidrolik Pnömatik’in hazırladığı tek listeyle seçimlere gidilmesi dikkhalilavciati çekti.

 



1

SATRANÇ TURNUVASINA 454 SPORCU KATILDI

2

ÇUKUROVA BELEDİYESİ CUP’TA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

3

CHP’Lİ ŞEVKİN EKONOMİDEKİ DİP NOKTAYI ANLATTI

4

ADANA TABİP ODASINDA YENİ YÖNETİM

5

450 PERSONEL VE 100 ARAÇ İLE HAŞEREYLE MÜCADELE