ATO’da görev dağılımı
ATO’da görev dağılımı
Adana Ticaret Odası yeni yönetimi görev bölümü yaptı.Atila Menevşe’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacağı ATO’nun yeni Yönetim Kurulu’nda, Başkan Yardımcılıklarına Mehmet Şahbaz ile Halis Bayrak, Sayman Üyeliğe ise Zübeyt Şendur getirildi. Mehmet Özel, Cevdet Şeker, Erdinç Güneyli, Emine Nargile, Yücel Bayram, Şahin Güneşer ve Muzaffer Emin Yumuşak ise Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.
ATO’nun yeni dönemde 47 Meslek Komitesi’nden 109 temsilcinin görev yapacağı, Meclis Başkanlığı seçimleri sonucunda Meclis Başkanlığı’na Tarkan Kulak, Başkan Yardımcılığı görevlerine İsmail Arslan ve Mustafa Kemal Attila, Meclis Katip Üyeliklerine ise Serhan Burak Köse ve Ahmet Sürerdamar getirildi.
ATO Disiplin Kurulu ise, Cemal Ülger, Mahmut Köse, Ahmet Görür, Fahri Özer, Hasan Erdeve, Ömer Faruk Sakarya’dan olutu.
TOBB Genel Kurulu Delegeliği seçimleri sonucunda ise ATO’yu temsil edecek isimler şöyle sıralandı:
“Halil Avcı, Levent Yamaç, Ahmet Yüreli, İsmail Babacan, Hüseyin Çalışkan, Galip Şire, Selahattin Yuvalı, Hüseyin Sağır, Yaşar Biniciovat, Semih Karademir, Mustafa Barışık, Abdulkadir Aksoy, Nedim Serintürk, Yüksel Yavuz, Serhan Köse, Nadir Özata, Murat Şahin, Mehmet Şah Aba, Mehmet Karcı, Mustafa Kemal Attila, Hasan Ayyıldız, Erdoğan Karataş ve Cevdet Baskın.”
Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe tarafından yapılan ortak açıklamada, “Sayın Behiç Pakyürek ve Ali Gizer’den devraldığımız hizmet bayrağını daha iyi noktalara taşıma gayretinde olacağımızdan kimsenin kuşkusu bulunmamalıdır” denildi.