ATO’dan, Hisarcıklıoğlu’na destek ziyareti

20.07.2013 17:23:10

ATO’dan, Hisarcıklıoğlu’na destek ziyareti

ato_rifat1Adana Ticaret Odası’nın geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan seçimlerinin ardından göreve gelen yeni yönetimi, Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe başkanlığında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek, ülkesel ve bölgesel sorunlara ilişkin görüş alışverişinde bulunurken, 1 Ağustos’ta gerçekleşecek TOBB seçimleri öncesinde de Rifat Hisarcıklıoğlu’na destek mesajı verdi.

Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcıları Mehmet Şahbaz ve Halis Bayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Emine Nargile, Mehmet Özel, Cevdet Şeker, Erdinç Güneyli, Şahin Güneşer, M. Emin Yumuşak’ın katıldıkları ziyaret sırasında konuşan Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Adana Ticaret Odası Meclisi ve Yönetim Kurulu olarak önümüzdeki dönemde kaliteli hizmet vererek üye beklentilerini tam olarak karşılamaya odaklanacaklarını vurguladılar. Kulak ve Menevşe sözlerini şöyle sürdürdüler:

“Günümüze kadar Adana, Çukurova ve ülke ekonomisine önemli kazanımlar sağladığı gibi, sosyal ve kültürel hizmetlere de imza atarak yöremizin vazgeçilmez bir kurumu kimliğini kazanan Adana Ticaret Odamızın seçim sürecinin, tarihi bir katılım yaşanmasına karşın, adına ve 119 yıla ulaşan tarihine yakışan olgunlukta, sakin, seviyeli ve demokratik bir ortamda tamamlanmış olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Adana Ticaret Odamız bu seçimlerinden her anlamda güçlenerek çıkmıştır. ATO Yönetim Kurulu ve Meclisi olarak bundan böyle tam bir birlik ve beraberlik ruhu ve hizmet aşkıyla Adana ve bölgemizin gelişimi için çalışacağız. Adana Ticaret Odası olarak önümüzdeki dönemdeki tüm çalışmalarımızı, daha iyi yönetilen, merkezi hükümetten aldığı payı artıran ve daha yaşanılabilir Adana’nın oluşturulabilmesi için yoğunlaştıracağız. Bu konuda sizlerin şahsında, üst kuruluşumuz olan TOBB’den alacağımız destek de bize ayrı bir güç verecektir.”

 



1

SATRANÇ TURNUVASINA 454 SPORCU KATILDI

2

ÇUKUROVA BELEDİYESİ CUP’TA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

3

CHP’Lİ ŞEVKİN EKONOMİDEKİ DİP NOKTAYI ANLATTI

4

ADANA TABİP ODASINDA YENİ YÖNETİM

5

450 PERSONEL VE 100 ARAÇ İLE HAŞEREYLE MÜCADELE