“AVUKATLIK BİLGİYİ YENİLEMEYİ GEREKTİREN BİR MESLEKTİR”

22.05.2019 20:31:12

“AVUKATLIK BİLGİYİ YENİLEMEYİ GEREKTİREN BİR MESLEKTİR”

Adana’da 2018-2019 Staj Eğitim Dönemi tamamlandı.

Reşatbey Mahallesi’ndeki Staj Eğitim Merkezimizdeki eğitim çalışmasında Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Staj Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Dr. Ali Volkan Özgüven, Komisyon Üyeleri ve Grup Sorumluları Av. Erkan Çetin ve Av. Hasan Alkan sunum yaptı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, toplumun sadece bir avukat aramak değil nitelikli avukat aradığını ve hizmetin gerektiği gibi yapılmasını ciddi olarak gözettiğini vurguladı. Küçük, geleceğin avukatları açısından bunun temel çıktısının uzmanlaşma, güncel unsurlara ve teknolojiye uyum olduğunu belirterek, “Avukatlık ‘bilgiye aç’ bir meslektir. Yarın yapılacak son eğitim sizi yanıltmasın bilgilerinizi her daim diri tutmak zorundasınız. Mesleğimiz her geçen gün gelişmektedir ve yeniliklere açıktır. Bir başka önemli nokta da meslekte uzmanlaşma zorunluluğudur. Bu nedenle stajyer avukatlarımızın belli bir alanda uzmanlaşmaları için kariyer planlaması yapmaları gerekmektedir” diye konuştu. 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, spordan kültür sanata bir çok alanda faaliyet gösteren geniş bir yelpazesi olan bir kurum olarak, hukukun ve insan yaşamının olduğu her alanda olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 



1

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

2

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

3

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

4

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

5

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM