Aybeyler çetesinde 2 gözaltı
Manşet Haber 5.10.2012 11:35:32 0

Aybeyler çetesinde 2 gözaltı

Aybeyler çetesinde 2 gözaltı

Adana(Ulus)--Adana’da 9 eylül tarihinde Mithatpaşa Mahallesinde bir kişinin öldürülmesi,4 kişinin de yaralanması olayı ile ilgili polisin, Aybeyler çetesinden 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Adana Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri 9 Eylül tarihinde Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne Caddesinde E.T. isimli şahsın silahla öldürülmesi ve aynı aileden (4) şahsın yaralanması olaylarının aydınlatılmasına yönelik operasyon düzenlendi.
yapılan çalışmalarda;
'Aybeyler' çetesi olarak bilinen organize suç örgütüne karşı gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda şahıs ile birlikte bir adet Kaleşnikof, 2 Tabanca, 2 Av Tüfeği ve bunlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirilerek yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edidi.
Açıklamaya göre, devam eden çalışmalarda; 'Aybeyler' adlı organize suç örgütünün liderliğini yaptığı belirlenen, Denizli ve Mithatpaşa Mahallelerinde halka korku ve dehşet duygusu ile baskı yaparak haraç toplamaya çalışan E.T. isimli şahsın öldürülmesi ve (4) şahsın yaralanması olaylarının failleri olarak aranan M.S.A. ve N.A.’nın yakalandığı ve adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°