AZİZ ERBEK ADANA’DA CHP’NİN İLK BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI
Manşet Haber 8.10.2018 21:16:10 0

AZİZ ERBEK ADANA’DA CHP’NİN İLK BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI

AZİZ ERBEK ADANA’DA CHP’NİN İLK BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI

Aylar öncesinden seçim çalışmalarına başlayan Adana Barosu eski Başkanı Av Aziz Erbek, CHP Adana İl Başkanlığına Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.
CHP Adana İl binasına gelerek aday adaylığı başvuru belgelerini CHP İl Başkanı Av. Emrah Kozay’a teslim eden Av. Aziz Erbek, Adana halkı için var gücüyle çalışacağını dile getirdi. Adana’da CHP'nin resmi ilk Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Aziz Erbek, 'Adana’ya sosyal belediyecilik anlayışını getireceğime söz veriyorum' diye konuştu.
CHP Adana İl binasında aday adaylığı başvurusundan sonra açıklamalarda bulunan Av. Aziz Erbek, 'Adana’ya sosyal belediyecilik anlayışını hep birlikte getireceğiz. Özellikle burada engelli vatandaşlarımızı görüyorum. Ben bizzat bu kardeşlerimin hayatını kolaylaştırmak için büyük bir özveriyle çalışacağım. Biz Adana’yı Akdeniz Bölgesi’nin inci kenti yapmayı hedefledik. Yollarıyla, meydanlarıyla yeni bir kent yaratacağız. Yeşil alanlarımızı arttıracağız. Biz örgütüyle, üyesiyle, seçmeniyle kenetlendik geliyoruz. Adanalı vatandaşlarımıza sesleniyorum. Artık halkçı belediyecilik geliyor.' İfadelerine yer verdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°