BALCALI HASTANESİNDE HİZMET KALİTESİ YÜKSELECEK
Manşet Haber 18.11.2021 22:00:44 0

BALCALI HASTANESİNDE HİZMET KALİTESİ YÜKSELECEK

BALCALI HASTANESİNDE HİZMET KALİTESİ YÜKSELECEK






Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, amaçlarının Balcalı Hastanesi’nde verilen hizmetin kalitesinin üst noktaya taşınarak memnuniyet düzeyini yükseltmek olduğuna işaretsöyledi.





Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz ile birlikte Balcalı Hastanesi Başhekimliğini ziyaret ederek Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Çağlar Emre Çağlayan, Doç. Dr. Ezgi Özyılmaz, Doç. Dr. Kadir Oktay, Doç Dr. Arbil Açıkalın, Doktor Öğretim Üyesi Murat Ilgınel, Doktor Öğretim Üyesi Bilen Onan ve Hastane Baş Müdürü Dr. Adnan Karadayı ile görüş alış verişinde bulundu.





Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz ve  yöneticiler Rektör Tuncel’e Balcalı Hastanesi hakkında brifing verdi. Başhekim Gündüz, Balcalı Hastanesi’ni daha ileri bir noktaya









Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel de Balcalı Hastanesinin misyonu ve vizyonu açısından çok önemli bir noktada olduğunu belirterek, gerek Rektörlük gerekse Başhekimlik olarak eksiklerin giderilmesi ve nasıl daha iyi bir hizmet verilmesi konusunda tüm paydaşlarla çalıştıklarının altını çizdi. Tuncel, yapılan her yapıcı eleşitiriyide dikkate aldıklarını, amaçlarının verilen hizmetin kalitesinin üst noktaya taşınarak memnuniyet düzeyini yükseltmek olduğuna işaret etti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°