Tarih: 18.10.2018 20:50

BARO YÖNETİMİNDE GÖREV BÖLÜMÜ

Facebook Twitter Linked-in

Adana Barosu'nun 30. Dönem Olağan Genel Kurul ve seçimlerinin ardından göreve seçilen yönetim kurulu bugün yapılan ilk toplantısında görev bölümü yaptı.
Yapılan toplantıda Başkanlık Divan Kurulu; Av. Veli Küçük (Başkan), Av. Sabahattin Gümüş (Başkan Yardımcısı), Av. Semih Gökayaz (Genel Sekreter) ve Av. İlknur Önal (Sayman) olarak oybirliği ile seçildi.
Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Duygu Özgüven, Av. Timur Ortatepe, Av. Miyesser Ersalan Önenli, Av. Furkan Kılıç ve Av. V. Mert Kuşdemir, Komisyon Koordinatörleri olarak şu iş bölümünü üstlendiler:Staj Komisyonu (Av. Semih Gökayaz), Avukat Hakları Merkezi, Sigorta Aracıları ve İş Takipçileri ile Mücadele Komisyonu, Toplumsal Olaylara Müdahil Avukatlar Kurulu (TOMAK)(Av. Sabahattin Gümüş), Adli Yardım Komisyonu, Engelli Hakları Komisyonu, Enerji Hakları Komisyonu, Mülteci Hakları Komisyonu (Av. Timur Ortatepe), Çocuk Hakları Komisyonu, Tüketici Hakları Komisyonu, Kamu ve Kurum Avukatları Komisyonu, İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Komisyonu (Av. Miyesser Ersalan Önenli), Spor Komisyonu, CMK Komisyonu (Av. Nevzat Elçi), Kadın Hakları Komisyonu, Adana Kentsel Dönüşüm Sürecini Takip Komisyonu, İdare ve Vergi Hukuku Komisyonu (Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin), İnsan Hakları Komisyonu, AHİM Komisyonu ve Cezaevi İzleme Komisyonu (Av. İlknur Önal), Mesleki Sorunlar ve Genç Avukatlar Komisyonu, Arabuluculuk Komisyonu, Hayvan Hakları Komisyonu (Av. Furkan Kılıç), Meslek İçi Eğitim ve Mevzuat İzleme Komisyonu, Avukat Sağlığı ve Hasta Hakları Komisyonu, Çevre ve Kentleşme Komisyonu, Hukuk Fakülteleri ve Öğrencileri ile İletişim Komisyonu (Av. V.Mert Kuşdemir), Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Komisyonu, Spor Komisyonu (Av. Nevzat Elçi), Basın Yayın Komisyonu, Bilişim Komisyonu, Kültür ve Sanat Komisyonu (Av. Ayşe Duygu Özgüven).












Orjinal Habere Git
— HABER SONU —