Tarih: 05.05.2022 00:14

BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE METRO ÜCRETSİZ OLUNCA

Facebook Twitter Linked-in






Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı süresince belediye otobüsleri ile metro’yu ücretsiz yapınca vatandaş akın etti.





Bayram süresince Adana sokaklarında in cin top oynadı. Ekonomik koşullar nedeniyle vatandaşların otomobil yerine ücretsiz olan belediye otobüsleri ile metro’ya akın ettiği gözlendi. Belediye otobüsleri ile metronun sabahın ilk saatlerinden son seferlere kadar ful dolu olması dikkat çekti.









Vatandaşlar, zamlar karşısında gezme olanağı kalmadığına dikkat çekerek, “Belediye otobüsleri ile metro ücretsiz olunca akrabalarımızı eş ve dostlarımızı bu sayede ziyaret etme olanağı bulduk. Dolmuş ve otobüsler kişi başı 7 lira. Bu ücretlerle ailece ziyaret olanağı yok. İyi ki belediye otobüsleri ve metro var. Bayram süresince ücretsiz olunca da toplu taşıma araçları ile bayram ziyaretlerimizi gerçekleştirebildik” diye konuştular.





Bayram süresince otobüs ve metro’nun ücrtetsiz olması, belediye otobüslerinin de yetersizliğini ortaya çıkardı. Vatandaşlar ücretsiz olan belediye otobüslerine binebilmek için uzun süre beklemeyi de göze aldıkları dözlendi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —