BELEDİYE KREŞ ÜCRETLERİ 5 BİN TL’YE İNİYOR

12.08.2024 13:57:00

Yüreğir Belediyesi’nde 7 bin 500 TL olan kreş ücretleri, Başkan Ali Demirçalı’nın talimatı ile 5 bin TL’ye indiriliyor.

Yüreğir Belediyesi’nde 7 bin 500 TL olan kreş ücretleri, Başkan Ali Demirçalı’nın talimatı ile 5 bin TL’ye indiriliyor.

Yüreğir Belediye Meclisi 2024 Yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Oturumunda görüşüldükten sonra 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için 7 bin 500 TL olarak belirlenen Kreş ve Gündüz Bakımevi ücretleri, Başkan Ali Demirçalı’nın talimatı ile 5 bin TL’ye indirilecek.

Kreş ve Gündüz Bakım Evlerinde yeni eğitim öğretim yılı için belirlenen ücretin Yüreğir halkının genel ekonomik durumu değerlendirilerek 5 bin TL’ye indirilmesini içeren teklif, Eylül ayı meclis toplantısında ilk gündem maddesi olarak yeniden görüşülecek.

Böylece doğrudan değerlendirme oranları üzerinden yapılan artışla 7 bin 500 TL olan Kreş ve Gündüz Bakım Evi ücretleri 5 bin TL olarak belirlenecek.



Anahtar Kelimeler: BELEDİYE ÜCRETLERİ İNİYOR
1

SEYHAN VE CEYHAN BELEDİYE BAŞKANLARI GÖZALTINDA

2

GÜNÜN FOTOĞRAFI/ BİR TUTAM ADANA

3

KAÇAK MEZBAHADA 2.5 TON AT ETİ

4

TATİL YERLERİNDE GİZLİ KAMERALARLA BİRLİKTE GÜVENLİK KAMERALARI DA TEHLİKE SAÇIYOR

5

TÜRKİYE’DE ÇOĞUNLUK İNEK SÜTÜ TERCİH EDİYOR