Belediyeden çağrı merkezi
Manşet Haber 25.09.2012 14:32:59 0

Belediyeden çağrı merkezi

Belediyeden çağrı merkezi

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Otobüs İşletme Müdürlüğü bünyesinde vatandaşın toplu taşımada karşılaştığı sorunlara anında çözüm getirebilmek amacıyla kurulan “444 23 62 Çağrı Merkezi” Adanalılara gece gündüz hizmet veriyor.
Adanalıların daha kaliteli toplu taşıma hizmeti alması için ocak ayında çalışmalarına başlayan Çağrı Merkezi’nin bugüne kadar 32 binin üzerinde çağrıya cevap verdiği, bu çağrılar doğrultusunda vatandaşların sorununa anında çözüm üretildiği ve kurallara uymayan toplu taşım araçlarına yaptırım uygulandığı bildirildi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, toplu taşıma hizmetlerinin daha nitelikli olması için önemli bir görev üstenen Çağrı Merkezi’nin çalışmaları hakkında yerinde bilgi aldı.
Çağrı Merkezi’ni ziyaret eden Zihni Aldırmaz, çalışmaları yerinde gördü ve Otobüs İşletme Müdürü Hüseyin Kara’dan merkezin çalışmalarının nasıl bir süreçten geçtiğini anlatmasını istedi.
Çağrı Merkezi personeli ile sohbet eden Zihni Aldırmaz, “Amacımız Adanalı’nın en iyi şekilde toplu taşıma hizmeti alması ve karşılaştıkları sorunlara anında çözüm bulunması. Bunun için arkadaşlarımız özveriyle çalışıyor. Hepsini kutluyorum” dedi.
Otobüs İşletme Müdürü Hüseyin Kara da, kendilerine gelen çağrılara anında yanıt verdiklerini, istek ve şikayetlere çözüm üretmeye çalıştıklarını anlattı. Ocak ayından bugüne kadar 32 binin üzerinde çağrı aldıklarını belirten Hüseyin Kara, “Tüm talep ve şikayetler merkezimiz tarafından alınıyor ve değerlendiriliyor. Kurallara uymayanlar hakkında yaptırım uygulanmaktadır. Toplu taşıma hizmeti alırken herhangi bir sorunla karşılayan ya da toplu taşıma konusunda öneri ve talebi olan vatandaşlarımızın bizi aramasını rica ediyoruz” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın Çağrı Merkezi’ne yaptığı ziyarete Genel Sekreter Mahmut Çolak da katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°