Botaş, Aziz ile Sözleşme Yeniledi
Manşet Haber 4.09.2013 03:25:09 0

Botaş, Aziz ile Sözleşme Yeniledi

Botaş, Aziz ile Sözleşme Yeniledi

Aziz AkkayaTürkiye Kadınlar Basketbol Birinci Lig ekiplerinden Adana Botaşspor yönetimi, Baş Antrenör Aziz Akkaya ile sözleşme yeniledi.

Botaşspor idari binasında yapılan törene kulüp başkanı İbrahim Tan ve Baş Antrenör Aziz Akkaya’nın yanı sıra Adana Botaşspor yönetim kuruluda katıldı.

İmza töreninin ardından konuşan Adana Botaşspor kulübü başkanı İbrahim Tan, “Baş Antrenörümüz Aziz Akkaya ile yeni sezonda da yolumuza devam edeceğimiz için çok mutluyuz. Söz konusu beraberliğin her iki taraf içinde faydalı olacağını belirtmek isterim” dedi.

CAMİA İLE BÜTÜNLEŞTİK

Baş Antrenör Aziz Akkaya ise şu ifadeleri kullandı ''Camiamızla bütünleştik. Yönetim kurulu üyelerimiz ile konuşarak uzun vadede neler yapabileceğimize karar verdik. Adana Botaşspor’un başarılı, mücadele eden, eski günlerde ki gibi layık olduğu yere geleceğine inancım tamdır. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Adanalı taraftarlarımıza bu sezon daha çok ihtiyacımız var. Taraftarlımızın maçlara gelerek takımlarını desteklemeleri oyuncularımıza artı güç katmaktadır. Bunun için bize destek olan herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°