Tarih: 31.10.2012 15:44

BOTAŞ kaptanları destek istedi

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)--Türkiye Kadınlar Birinci liginde ikide iki yapan Adana Botaşspor yarın Euro Cup’ın ikinci maçında evinde Dunav 8806 ile karşılaşacak. Adana Botaşspor’da tek hedef galibiyet.

Karşılaşma yarın Adnan Menderes Spor Salonunda 19:00’da start alacak.

Adana Botaşspor’un kaptanları Courtney Paris ve Burcu yaptıkları açıklamada Dunav 8806 maçından galibiyetle ayrılacaklarını belirttiler. Adanalılara da çağrıda bulunan kaptanlar Adana Botaşspor’u yalnız bırakmamalarını söylediler.

Burcu Çiğil: “Hafta içinde ki çalışmalarımızı galibiyet adına yaptık. Dynamo Kursk karşısında aldığımız mağlubiyeti Dunav 8806 maçında telafi ederek Euro Cup ’ta ki yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu önemli karşılaşma da Kırmızı Beyazlı taraftarlarımızın da salonu doldurarak bizlere destek olmalılar” dedi.

Courtney Paris ise “ Türkiye Kadınlar Birinci liginde aldığımız galibiyetler ile sezona iyi başladık Euro Cup’ın ilk maçında deplasmanda iyi mücadele etmemize rağmen Dynamo Kursk’a mağlup olduk. Yarın (Bugün) Bulgaristan’ın temsilcisi Dunav 8806 ile karşılaşacağız. Takım olarak Dunav 8806 karşısında kazanmak istiyoruz. Adanalı basketbol severlerinde Dunav 8806 karşında bizleri yalnız bırakmayarak destek vermeleri çok önemli” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —