Botaşspor'dan malzeme yardımı

25.09.2012 14:31:56

Botaşspor'dan malzeme yardımı

Adana(Ulus)-- Botaşspor amatör spor kulüplerinden sonra Gaziantep'teki bir okula da spor malzemesi yardımı yaptı. Sporun olduğu her yere dostluk elini uzatan Botaşsspor'un bu kez de Adana'nın dışında, Gaziantep'teki Şehit Kamil Ortaokulu'na gönderdiği malzemeler öğretmen kadrosu ve öğrenciler arasında mutluluk yarattı.
Şehit Kamil Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Kürklü'nün, spor malzemesi yardımı talebini geri çevirmediklerini belirten Botaşspor Spor Okulları Koordinatörü Halil İbrahim Süyük, kulüp olarak amatör spor kulüplerine zaman zaman yaptıkları spor malzemesi yardımlarını bu kez de Gaziantep'teki bir okula yapmaktan onur duyduklarını belirtti, “Botaşspor dostluk elini bu kez de komşu ilimizdeki eğitim yuvasına uzattı. Bu malzemelerin orada eğitim gören genç kardeşlerimize katkısı olacağına inanıyoruz. Kulübümüzün zaman zaman da olsa bu tür faaliyetlere katkı koymasının örnek olmasını diliyoruz” dedi.
Botaşspor'un taleplerini kabul etmesinden duydukları memnuniyeti vurgulayan Adanalı Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Kürklü de, “Bir Adanalı ve Botaşspor taraftarı olarak bu isteğimizin yerine getirilmesi beni fazlasıyla onurlandırdı. Verilen malzemeleri öğrencilerimizle birlikte en iyi şekilde değerlendireceğiz. Okul yöneticileri ve öğrencilerim adına Botaşspor'a ve büyük anlayış gösteren Spor Okulları Koordinatörü Halil İbrahim Süyük'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.



1

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

2

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

3

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

4

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

5

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ