Tarih: 13.03.2013 00:54

Bu kez kupasız döndüler

Facebook Twitter Linked-in

Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) Güney Afrika Cumhuriyeti’nde yapılan yamaç paraşütü şampiyonasında kürsüyü son anda kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor.

ahas_kupa34 ülkeden 50’nin üzerinde takımın katıldığı şampiyonada Türkiye adına yarışan 5 sporcudan 4’ü veren AHAS, küçük bir puan farkıyla üçüncü olma şansını kaçırarak, yarışları 5’inci sırada tamamladı.

AHAS Başkanı Güner Akkaya, yarışlara Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile katıldıklarını belirterek, “Güney Afrika’da geçen yıl 9’uncu olmuştuk. Bu yıl üçüncü olma şansını talihsizlik sonucu kaçırdık. Üzgünüz” dedi.

Yine de elde ettikleri başarıyla Mart ayı sonunda Brezilya’da yapılacak şampiyona öncesi büyük moral kazandıklarını anlatan Güner Akkaya, “Bu yıl geçen yıldan daha iyi sonuçlar alıyoruz. Bu başarılarda en büyük pay kuşkusuz bize her türlü desteği sağlayan Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz’ındır. Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz, verdiği destekle yamaç paraşütünün ülkemizde ve Adana’da gelişmesini sağlamıştır. Desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —