Büyükşehir araç filosu

22.08.2012 00:45:04

Büyükşehir araç filosu

Adana(Ulus)--Adana Büyükşehir Belediyesi Makina İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nca alınan yeni iş makinalarını inceleyen Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Hedefimiz ‘Akıllı Dokunuş’ uygulamaları ile yol çalışmalarını daha seri yapmaktır” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey bürokratlarıyla birlikte Makina İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Zafer Baylan’dan araç filosuna dahil edilen yeni iş makinalarıyla ilgili bilgi alan Zihni Aldırmaz, belediyenin hergeçen gün daha da güçlendiğini söyledi.

1 adet paletli ekskavatör, 2 adet loder, 1 adet toprak silindiri, 1 adet mini yama silindiri, 1 adet dozer ile 1 adet panel vanı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve belediyenin üst düzey bürokratlarına tanıtan Zafer Baylan, önümüzdeki aylarda yeni iş makinalarının da alınarak araç filosuna dahil edileceğini anlattı.

4 milyon lira tutarındaki iş makinalarının 1 milyon lirasının teşvikten sağlandığını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Tasarruf sağlamalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum” dedi. Ekonomik ömrünü tamamlayan iş makinalarının yedeğe alındığını, yerine yenilerinin ilave edildiğini kaydeden Zihni Aldırmaz, “Yeni iş makinalarımız önemli işler yapacak. Bu iş makinaları sayesinde ‘Akıllı Dokunuş’ uygulamaları ile yol çalışmalarımızı daha seri yapacağız. Ayrıca önümüzdeki dönemlerde otobüslerimizle sıkıştırılmış gazla taşımacılık yaparak yüzde 40 civarında tasarruf sağlayacağız. Yeni iş makinalarımız Adanalı’ya hayırlı-uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Makina İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Zafer Baylan, tanıtım öncesi Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a çiçek verdi.



1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR