Büyükşehir Kupası sahiplerini buldu
Manşet Haber 17.06.2013 00:43:27 0

Büyükşehir Kupası sahiplerini buldu

Büyükşehir Kupası sahiplerini buldu

Adana Atlıspor Kulübü, Türkiye Binicilik Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri  kupalı ve para ödüllü yarışmalar gerçekleştirildi.

atlispor_kupa_zihniGaranti  Bankası’nın sponsorluğunda, tamamen yenilen Atlıspor Kulübünde halka açık ve ücretsiz olan yarışmaların ilk gününün 3. Bölümünde gerçekleştirilen Adana Atlı Spor Kulübü Kupalı yarışmasını 80 ve 100 santimetrelik Kategorisini  Adana Atlı Spor Kulübü’nden Zeynep Kavi ile Başkent Spor Kulübünden Taha Yedikardeş kazandı .Ödüllerini Atlı Spor Kulübü Bakanı Namık Kemal Güngören  ile Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdür Fazlı Bayram Hadi verdi.

Günün ikinci yarışında Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası’nı  Başkent Binicilik Kulübünden Kaan Kızılkaplan kazandı. Ödülünü Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Zihni Aldırmaz ve Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Tunç Çapa verdi.

Günün son yarışı  olan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Kupası’nı   Başkent Binicilik Kulübü sporcusu Ömer Çetin kazandı. Ödülünü Adana Amatör Spor  Kulüpleri Federasyonu  Başkanı Ali Gülleri tarafından  verdi.

Bu arada, bugün saat 15’de  yapılacak Valilik Kupası ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası  engel  atlama yarışmalarına Spor Bakanı Suat Kılıç’ın da katılacağı öğrenildi.

Etkinliği Adana Vali Yardımcısı  Mustafa Yüksel Karadağ,Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Şube Müdürlerinden Mustafa Uyanık ,Adana Atlı Spor Kulübü üyeleri ile spor severler izledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°