Büyükşehir “Misafir” ile perde diyor
Manşet Haber 7.10.2012 14:37:20 0

Büyükşehir “Misafir” ile perde diyor

Büyükşehir “Misafir” ile perde diyor

Adana(Ulus)--Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni İsmail Timuçin, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı şehir tiyatrosunun yeni sezonu “Misafir” adlı oyunla açacağını söyledi.
N.V. Gogol’un yazdığı, Mustafa Kurt’un yönettiği “Misafir” adlı oyunda Akil Yıldırım, Feride Özdemir, Dilek Polat, Akif Özdemir, Cengiz Altındağ, Orhan Kuşcu, Önder Özcan, Semih Yeşil, İlter Şen, Ergün Aydın Özfırıncı, Aka Sökün, Nermin Salman, Feridun Yıldırım, Canan Tanak ve Aşkın Haydar Şahin’in rol aldığını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni İsmail Timuçin, “2 perdelik “Misafir” adlı komedi oyunu ile 10 Ekim 2012 günü saat 20.00’de sezonu açıyoruz. Açılış günü tüm tiyatro severleri yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
“Misafir” oyununun her hafta salı, çarşamba ve cumartesi akşamları saat 20.00’de sergileneceğini vurgulayan İsmail Timuçin, “Oyun, günümüzde konusu her zaman gündemde olan, ilgi çeken, toplumda yaşanan olumsuzlukları komik unsurlarla anlatan çok güçlü bir komedi. Oyun gerek sözleriyle, gerek durum komedisiyle 2012-2013 tiyatro sezonunda tiyatro sevenlerin izlemekten çok büyük zevk alacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

YAZARLAR

24.4° / 12.1°