Büyükşehir Encümen üyelerine gözaltı yok,  ifade verdiler
Manşet Haber 18.01.2013 13:21:41 0

Büyükşehir Encümen üyelerine gözaltı yok, ifade verdiler

Büyükşehir Encümen üyelerine gözaltı yok, ifade verdiler

bsehir_logo

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde, encümenin aralarında 5 belediye meclis üyesinin de bulunduğu 20 kişinin bir kamulaştırma nedeniyle ifadelerine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne davet edildiği öğrenildi. Encümen üyelerinin ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Büyükşehir Belediye Encümeninde geçen dönem görev yaptığı bildirilen belediye meclis üyelerinin Mezarlık yeri kamulaştırması nedeniyle ifadelerine başvurulduğu bildirildi. Adana Emniyet Müdürlüğü’ne çağrılan Belediye Meclis üyelerinin CHP Çukurova İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Esendemir, CHP Çukurova ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmetü Işık, CHP Yüreğir İlçe Belediye  ve Büyükşehir Meclis Üyesi Necmettin Atay, MHP Sarıçam İlçe Belediye ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mustafa Kızılelma ile MHP  Yüreğir İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fethi Coşkuntuncel olduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğüne davet edilen bürokratlar arasında bir dönem Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini de yürüten Kaşif Barut, Belediye bürokratlarından Ali Rıza Ulaştırıcı’nın da bulunduğu  15 encümen üyesinin ifadeye çağrıldığı ifade edildi.

SADECE İFADE

Adana’da 5 Büyükşehir belediye Meclis Üyesi ve 15 Encümen Üyesi bürokratın ifade sonrası Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldığı bildirildi.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

21.7° / 13.4°