Ç.Ü’DE YEMEHKHANE GİRİŞLERİ YENİLENİYOR
Manşet Haber 21.12.2021 22:02:32 0

Ç.Ü’DE YEMEHKHANE GİRİŞLERİ YENİLENİYOR

Ç.Ü’DE YEMEHKHANE GİRİŞLERİ YENİLENİYOR






Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampusunda yemek erişim süresini azaltmaya yönelik Merkezi Kafeterya’nın öğrenci girişi yenileniyor.





Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, yenileme çalışmaların yapılan Merkezi Kafeteryada  incelemelerde bulundu. Kampüs içerisinde yılların verdiği alt ve üst yapı deformasyonlarını tespit ederek çözüm için çalışmaları başlattıklarını belirten  Rektör  Tuncel, 60 bin ğrenci nüfusuna hizmet vermekte zorlanan merkezi kafeteryanın öğrenci girişinde değişime giderek, öğrencilerin yemeğe ulaşım süresinin azaltılması amacıyla yemekhaneye ikinci bir kapı ve merdiven inşa ettirildiğini ifade etti.





Prof. Dr. Tuncel, “Eşsiz kampüs alanımızın fiziki alt ve üst yapılarını yeniden düzenleyerek günümüz şartlarına göre hizmet verecek duruma getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin hizmet aldığı merkezi kafeteryamızın giriş kapısı mevcut öğrenci sayımıza hizmet verme konusunda yetersiz kalıyordu. Bu kapsamda yaptığımız çalışmayla öğrencilerimizin yemeğe erişim süresi daha da azalacak. Hem öğrencilerimizin hem de akademik ve idari personelimizin kampüs hayatında zorluk yaşamaması adına bir takım dokunuşlar yaparak mevcut kapasiteye ve güncel şartlara   daha uyumlu bir kampüsü hayata geçirmeyi hedefliyoruz.” dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°