CAMİLİ’YE TAZİYE EVİ
SİYASET 20.09.2016 17:37:06 0

CAMİLİ’YE TAZİYE EVİ

CAMİLİ’YE TAZİYE EVİ

Yüreğir Belediyesi tarafından Camili Mahallesi’nde yaptırılan Taziye Evi, Muhtarlık Binası ve haftanın belirli günlerinde hizmet verecek sağlık evi hizmete açıldı.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Camili Taziye Evi ve Spor Tesisinin açılışında yaptığı konuşmada taziye ve başsağlığının hem dinimizde hem de geleneğimizde önemli bir yeri olduğunu belirterek, “Dost, akraba, komşu herkes acılı günlerde dostlarının yanında olmak istiyor. Tıpkı mutlu günlerde sevinçlerini paylaştıkları gibi acılarını da paylaşmak istiyor. İlçemizin demografik yapısı bu güzel geleneğin devamında oldukça önem arz ediyor. Yağmurda çamurda taziyelerde sıkıntılar yaşanıyordu. Bu mekânlar, bu sıkıntıları giderdi. Bugün 17’inci Taziye Evimizi açıyoruz. Bu sayıyı 20’ye tamamlayacağız. Buralar sizin paralarınızla yapıldı, sizler sahip çıkacak, koruyacak, yaşatacaksınız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Camili Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.
''HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYORUZ''celikcan_taziye_evi1 (1)
AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç Türkiye'de önemli hizmetlerin yapıldığını belirterek ''Taziye evi, muhtarlık binası, sağlık evi ile çok güzel bir hizmet. Hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz.'' şeklinde konuştu.
Açılışa AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Belediye Meclis Üyeleri, Camili Mahalle Muhtarı Hayri Alparslan ve vatandaşlar katıldı.
celikcan_taziye_evi1 (3)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°