ÇAMLIKTA HASRET GİDERDİLER FİDAN DİKTİLER
Manşet Haber 9.04.2019 21:58:25 0

ÇAMLIKTA HASRET GİDERDİLER FİDAN DİKTİLER

ÇAMLIKTA HASRET GİDERDİLER FİDAN DİKTİLER








Çukurova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Beyazevler Çamlık Grubu ve Akademi82 Grubu, her yıl Nisan ayında tekrarladıkları buluşmayı, bu yıl da gerçekleştirdi.










Birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla, “Adana Dostlar Buluşması” adını verdikleri etkinlik, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Portakal Çiçeği Karnavalı ile aynı hafta sonuna gerçekleşen etkinliğe katılanlar yaptıkları konuşmalarda, hasret, muhabbet, heyecan ve mutluluk ortak paydasında buluştu. Yener Pirim, Yusuf Çay ve Nedim Yavaş yaptıkları konuşmalarda, “Dostlar Buluşması Programı”nın gündemine açıklık getirdi. Konuşmacılar; iyi dilek ve temennilerde bulunmanın yanı sıra DOSTLAR BULUŞMASI’nın gelenekselleşmesinin gerekli ve faydalı olduğuna dikkat çektiler.










ÇÜ.İİBF-Beyazevler Çamlık Grubu 10 yıl, Akademi 82 Grubu 37 yıldan bu yana her yıl Nisan ayının haftasında Adana’da, Beyazevler Çamlığı’nda bir araya gelerek, dostluklarını sıcak tutuyor.
Çamlıkta ülkemizin her köşesinden ve yurt dışından gelenler, aynı gün akşam Seyhan Oteli’nde düzenlenen gecede gönüllerince eğlendi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar mekandan ayrılmayan eski dostlar, felekten bir gece çalarken, ertesi gün kahvaltıda buluşup, ardından Çamlık’ta fidan dikme etkinliğine katıldılar.



YAZARLAR

32.1° / 19.2°